top of page

Εποικοδομητικές Βδομάδες

Δεν νομίζω να υπάρχει ειδικός ψυχικής υγείας ή υγείας γενικότερα που να μην πιστεύει οτι η πρόληψη υπερτερεί της θεραπείας. Για να γίνεται όμως σωστή πρόληψη πρέπει πρώτα να γίνεται η επιμόρφωση και στον δε δικό μας τομέα, η ψυχοεκπαίδευση.


Τις προηγούμενες βδομάδες, μέλη της ομάδας του κέντρου μας (Resilient Lives- Centre for Social and Emotional Health) είχαν την χαρά και την τιμή να προσκαλεστούν σε διάφορες εκδηλώσεις και διαλέξεις με απώτερω σκοπό την ψυχοεκπαίδευση. Ευχαριστούμε!


Στις 5 Μαίου πραγματοποιήσαμε διάλεξη μετά απο πρόσκληση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ειδικών Παιδαγωγών. Το θέμα ήταν ῾῾Τα πρώιμα σημάδια της ΔΑΦ και άλλων νευροαναπτυξιακών διαταραχών῾῾.




Στις 8 Μαίου μας προσκάλεσε το Παρατηρητήριο για τη Βια στο Σχολείο του Υπουργείου Παιδείας και πολιτισμού, να παρεβρεθούμε στην τελετή βράβευσης για Καλές Πρακτικές Πρόληψης της Βἰας και της Παραβατηκότητας στο Σχολείο.


Στις 9 Μαίου πραγματοποιήσαμε διάλεξη μετά απο πρόσκληση του Funraising Charity Foundation. Το θέμα ήταν: Αυτισμός, Οριοθέτηση και Ιδιαιτερότητες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!



bottom of page